入学式で在校生代表スピーチ(総合英語コース)

2016年4月16日 総合英語

20160416

こんにちは

総合英語コースのパニーと花田です

4月5日の入学式で、総合英語コース2年のDong Fang さんがECC国際外語専門学校の在校生を代表してスピーチを行いました

彼女は新入生に対し、自信を持ち、生産的な学校生活を送るようにアドバイスしました。

573名の入学生は目を輝かせながらDong Fangさんのメッセージに聞き入っていました。

きっと胸に刻んで学校生活を送ってくれることでしょう

On April 5th, 2016, Dong Fang Xu (General English Interpretation Course) eloquently represented KCFL second year students in her welcome address at this year’s annual Opssng Ceremony.  In her address, she encouraged the incoming students to have confidence and to use their time at ECC Kokusai College productively.  The 573 new students in attendance appeared captivated by Ms. Xu’s message and will surely take it to heart.

・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・

以下スピーチの内容です。

“Don’t be afraid. Tackling every challenge without being afraid of failure will lead you to the bright future that surely awaits. You only live once, so how to spend your time at ECC is up to you.”

「恐れないでください。失敗を恐れる事なくチャレンジすることで必ず明るい未来にたどり着けます。人生は一度きりです。ECCでの時間をどのように過ごすかはあなた次第です」

__________★__________

英語力No.1!ECC国際外語専門学校

プレミアムオープンキャンパス(高2年対象)